Palkittua siivouspalvelua

SIIVOUSPALVELU VIDGREN on siivousteknikko Tiina Vidgrenin vuonna 1997 perustama yritys, joka työllistää noin 20 vakituista työntekijää. Kokopäiväisten lisäksi Vidgrenillä työskentelee myös opiskelijoita ja muita osa-aikaisia, joiden elämäntilanteeseen lyhyt työaika tai satunnaiset tuntityöt sopivat kokoaikatyötä paremmin. Kesätyöntekijäksi pääsee myös alle 18-vuotias. Vuosien mittaan työelämään onkin koulutettu pitkälle toistasataa nuorta!

25-vuotisjuhliaan viettävä yritys on käyttänyt viimeiset vuodet erilaisten kehitysprojektien parissa. Palvelupolkua on kehitetty, tarjontaa räätälöity ja asiakkaalle näkyvimpänä uudistettu mm. kotisivut, joita juurikin nyt selailet. Myös logo sai freesauksen, ja oman juhlavuoden mallinsa.

HENKILÖSTÖN HYVINVOINNISTA huolehtiminen on Siivouspalvelu Vidgrenin tärkeä arvo. Tahtotila on, että työntekijät voivat olla ylpeitä osaamisestaan. Siksi ammattitaitoa kehitetään säännöllisillä koulutuksilla, ja alan tuntemusta vahvistetaan tarjoamalla mahdollisuus tutustua mm. alan valtakunnallisiin messuihin. Henkilöstölle on tarjolla myös hieronta- ja kuntosalietuuksia.

KOTITALOUSVÄHENNYSKELPOISUUS ja arvonlisäveroton kotipalvelu ovat Siivouspalvelu Vidgrenille tärkeitä palvelumuotoja. Kotitaloudet saavat siis siivouspalvelut lopulta 60 % edullisemmin. Henkilö, jonka toimintakyky on iän tai sairauden vuoksi heikentynyt, voi saada myös kotisiivouksen, muun kotipalvelun tai asiointiavun arvonlisäverottomana palveluna.

Siivouspalvelu Vidgrenin asiakkaina on sekä yrityksiä että kotitalouksia. Asiakassuhteet ovat pitkiä; pisimmät ovat jatkuneet yhtäjaksoisesti yrityksen perustamisesta lähtien.

VASTUULLISUUS sekä toiminnan kehittäminen ja laatu ovat olleet alusta asti toiminnan keskiössä. Kotityöpalvelun laatusertifikaatin – ensimmäisen ja ainoan päijäthämäläiselle yritykselle myönnetyn – yritys sai vuonna 2012. Sertifikaatin myöntää ja sen käyttöä valvoo Kotityöpalvelun laatulautakunta.

Vuoden työllistäjä -kunniamaininnan Siivouspalvelu Vidgren sai Lahden kaupungilta vuonna 2015. Tunnustus myönnettiin yrityksen ansioista erityisesti nuorten kouluttajana ja työllistäjänä. Lukuisat yrityksen toimintaan liittyvät ansiot toivat myös Vuoden kotityöpalveluyritys -palkinnon vuonna 2019. Palkinnon myöntää valtakunnallinen Suomen kotityöpalveluyhdistys.

Vuonna 2016 yrittäjä Tiina Vidgren oli kehittämässä puhtaus- ja kiinteistöalalle uutta tutkintoa osana opetushallituksen tutkintatyöryhmää. Puolitoista vuotta kestäneen projektin tarkoitus oli selkeyttää siivousalan noin kymmentä eri tutkintonimikettä. Lopputuloksena syntyneet puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto, ammattitutkinto ja erikoisammattitutkinto myös saivat nimensä Vidgrenin ehdotuksen mukaan.

Yritys on myös osa Luotettava Kumppani -palvelua, joka osoittaa tilaajavastuulain edellyttämien yhteiskunnallisten velvoitteiden hoitamisen.

Siivouspalvelu Vidgrenin arvot

Myönteisyys

Asenne merkitsee! Työ on antoisaa, asiakkaat miellyttäviä ja työkaverit mukavia. Jokainen tekee parhaansa ja haluaa vastoinkäymisissäkin muistaa myös asioiden hyvät puolet.

Vastuullisuus

Työt tehdään sovitusti, huolellisesti ja asiakasta arvostaen. Työvälineitä käsitellään ja niistä huolehditaan hyvin, ja vastuu kannetaan tilanteessa kuin tilanteessa.

Henkilöstön hyvinvointi

Työntekijöillä on käytössään ergonomiset työvälineet sekä mm. hierojakäynnit fyysisen työn vastapainoksi. Arkeen vaihtelua tuovat koulutukset, erilaiset tutustumiskäynnit ja virkistystapahtumat.

MEILLE TÖIHIN

Kiinnostaako työ kasvavalla ja kehittyvällä puhdistusalalla? Haluatko työskennellä vastuullisesti toimivan yrityksen reippaassa joukossa? Innostuneen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Tiedustele Siivouspalvelu Vidgrenin avoimia työpaikkoja tai lähetä avoin hakemus tästä.