Palkittua siivouspalvelua

SIIVOUSPALVELU VIDGREN on siivousteknikko Tiina Vidgrenin vuonna 1997 perustama yritys, joka työllistää noin 20 vakituista työntekijää. Kokopäiväisten lisäksi Vidgrenillä työskentelee myös opiskelijoita ja muita osa-aikaisia, joiden elämäntilanteeseen lyhyt työaika tai satunnaiset tuntityöt sopivat kokoaikatyötä paremmin. Kesätyöntekijäksi pääsee myös alle 18-vuotias. Vuosien mittaan työelämään onkin koulutettu pitkälle toistasataa nuorta!

27-vuotisjuhliaan viettävä yritys on käyttänyt viime vuodet erilaisten kehitysprojektien parissa. Palvelupolkua on kehitetty, tarjontaa räätälöity ja asiakkaalle näkyvimpänä uudistettu mm. logo ja kotisivut, joita juurikin nyt selailet.

HENKILÖSTÖN HYVINVOINNISTA huolehtiminen on Siivouspalvelu Vidgrenin tärkeä arvo. Meillä työntekijät voivat olla ylpeitä osaamisestaan. Ammattitaitoa kehitetään säännöllisillä koulutuksilla ja alan tuntemusta vahvistetaan tarjoamalla mahdollisuus tutustua mm. alan valtakunnallisiin messuihin. Henkilöstölle on tarjolla myös hieronta- ja kuntosalietuuksia.

PALVELUMME OVAT KOTITALOUSVÄHENNYSKELPOISIA yksityishenkilöille, joten palvelun tilaaja voi vähentää osan kustannuksista verotuksessaan. Vuonna 2023 kotitalousvähennyksen määrä on 60% omavastuun jälkeen.

Siivouksen tai muun kotipalvelun voi saada myös arvonlisäverottomana, mikäli asiakkaan toimintakyky on heikentynyt väliaikaisesti tai pysyvästi. Tällaisia syitä ovat esimerkiksi korkea ikä, sairauden mukanaan tuomat rajoitteet tai toipuminen leikkauksesta.

Siivouspalvelu Vidgrenin asiakkaina on sekä yrityksiä että kotitalouksia. Asiakassuhteet ovat pitkiä; pisimmät ovat jatkuneet yhtäjaksoisesti yrityksen perustamisesta lähtien.

LUOTETTAVUUS sekä toiminnan kehittäminen ja laatu ovat olleet alusta asti toiminnan keskiössä. Kotityöpalvelun laatusertifikaatin – ensimmäisen ja ainoan päijäthämäläiselle yritykselle myönnetyn – yritys sai vuonna 2012. Sertifikaatin myöntää ja sen käyttöä valvoo Kotityöpalvelun laatulautakunta.
Työntekijöitämme sitoo myös ehdoton vaitiolovelvollisuus.

Vuoden työllistäjä -kunniamaininnan Siivouspalvelu Vidgren sai Lahden kaupungilta vuonna 2015. Tunnustus myönnettiin yrityksen ansioista erityisesti nuorten kouluttajana ja työllistäjänä. Lukuisat yrityksen toimintaan liittyvät ansiot toivat myös Vuoden kotityöpalveluyritys -palkinnon vuonna 2019. Palkinnon myöntää valtakunnallinen Suomen kotityöpalveluyhdistys.

Vuonna 2016 yrittäjä Tiina Vidgren oli kehittämässä puhtaus- ja kiinteistöalalle uutta tutkintoa osana opetushallituksen tutkintatyöryhmää. Puolitoista vuotta kestäneen projektin tarkoitus oli selkeyttää siivousalan noin kymmentä eri tutkintonimikettä. Lopputuloksena syntyneet puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto, ammattitutkinto ja erikoisammattitutkinto myös saivat nimensä Vidgrenin ehdotuksen mukaan.

Yritys on myös osa Luotettava Kumppani -palvelua, josta asiakas voi tarkistaa, että yritys hoitaa tilaajavastuulain edellyttämät yhteiskunnalliset velvoitteensa.

Siivouspalvelu Vidgrenin arvot

Myönteisyys

Asenne merkitsee! Työ on antoisaa, asiakkaat miellyttäviä ja työkaverit mukavia. Jokainen tekee parhaansa ja haluaa vastoinkäymisissäkin muistaa myös asioiden hyvät puolet.

Vastuullisuus

Työt tehdään sovitusti, huolellisesti ja asiakasta arvostaen. Työvälineitä käsitellään ja niistä huolehditaan hyvin, ja vastuu kannetaan tilanteessa kuin tilanteessa.

Henkilöstön hyvinvointi

Työntekijöillä on käytössään ergonomiset työvälineet sekä mm. hierojakäynnit fyysisen työn vastapainoksi. Arkeen vaihtelua tuovat koulutukset, erilaiset tutustumiskäynnit ja virkistystapahtumat.

MEILLE TÖIHIN

Kiinnostaako työ kasvavalla ja kehittyvällä puhdistusalalla? Haluatko työskennellä vastuullisesti toimivan yrityksen reippaassa joukossa? Innostuneen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Tiedustele Siivouspalvelu Vidgrenin avoimia työpaikkoja tai lähetä avoin hakemus tästä.