Vastuullista siivouspalvelua

Siivouspalvelu Tiina Vidgren on perustettu vuonna 1997. Asiakkaistamme noin puolet on yrityksiä ja puolet kotitalouksia. Monet asiakassuhteemme ovat pitkäaikaisia, pisimmät ovat jatkuneet yhtäjaksoisesti Siivouspalvelu Tiina Vidgrenin perustamisesta lähtien.

Yrityksessämme työskentelee neljä kokopäivätoimista siivoojaa. Yrityksen omistaja Tiina Vidgren haluaa tarjota työtä myös opiskelijoille ja muille henkilöille, jotka eivät tarvitse kokopäivätyötä. Tämän vuoksi yrityksen palveluksessa on myös kymmenkunta osapäiväistä siivoojaa. Henkilökuntamme on ahkeraa, ja sen ammattitaitoa täydennetään koulutuksilla.

Nuorissa on tulevaisuus. Siivouspalvelu Tiina Vidgren palkkaa joka vuosi kesätyöntekijöiksi myös alle 18-vuotiaita nuoria. Vuosien mittaan Tiina Vidgren on kouluttanut työelämään lähes sata nuorta.

Vastuullisena työnantajana Tiina Vidgren haluaa pitää aidosti huolta työntekijöistään ja auttaa henkilöstöään jaksamaan työssään. Siivouspalvelu Tiina Vidgren haluaa osoittaa arvostavansa työntekijöitään panostamalla työhyvinvointiin ja henkilöstön virkistykseen.